Klassiek ballet lichtgevorderd 16+

Locatie
Het Leidse Volkshuis
Startdatum
06 september 2018
Dag
Donderdag
Tijd
19:45 tot 21:00
Einddatum
04 juli 2019
Aantal lessen
37
Prijs excl. btw
€ 333,88
Prijs incl. btw
€ 404
Code
111.304.009
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Klassiek ballet lichtgevorderd 16+

Onze docenten

  • Irina

    Radtchenko, Irina

    Dans is van jongs af aan mijn grote passie! Op 12-jarige leeftijd ben ik begonnen met een interne klassiek ballet opleiding bij het Volks Ballet Theater in Izhevsk, Rusland. Sinds 2015 geef ik klassiek ballet en spitzen lessen aan kinderen en volwassenen bij BplusC in Leiden en Voorschoten. In 2016 geef ik ook een cursus van caractere dans. Als docente deel ik graag mijn passie en kennis van ballet met mijn leerlingen.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Klassiek ballet lichtgevorderd 16+.

Klassieke ballet is een beroemde dansvorm met een eeuwenoude traditie en is nog steeds actueel. In de les wordt vanuit de klassieke ballettechniek gewerkt aan een basis voor houding, techniek, kracht en lenigheid. Daarnaast wordt er veel aandacht besteedt aan dansante en muzikale kwaliteiten en dans je een modern ballet of een danscombinatie die traditioneel en romantisch is. Deze les heeft een lichtgevorderd niveau. Klassiek ballet is een prachtige dansstijl en heel leuk om te doen. Kom het gerust een keer proberen.

Kleding meisjes: zwart balletpakje met spaghettibandjes, roze ballet maillot en roze of witte balletschoentjes, haren in een staart of knot.

Kleding jongens: zwarte legging of dansbroek, wit balletpak of tshirt en witte balletschoentjes, haar uit het gezicht.