Ontdek muziek! 6-7 jaar

Locatie
Rapenburg, Leiden
Startdatum
06 september 2018
Dag
Donderdag
Tijd
16:15 tot 17:00
Einddatum
04 juli 2019
Aantal lessen
37
Prijs excl. btw
€ 235
Prijs incl. btw
€ 235
Code
111.602.033
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Hesselien

    Bulens, Hesselien

    Al jaren geef ik met veel plezier de basiscursussen muziek bij BplusC. Het is leuk om jonge kinderen te leren naar elkaar en muziek te luisteren en hen spelenderwijs vertrouwd te maken met alle facetten van muziek. Muziek is verbinden! Muziek is genieten!

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Ontdek muziek! 6-7 jaar.

Kinderen hebben vanaf hun geboorte een natuurlijke gevoeligheid voor muziek. Het stimuleren van deze aanleg is goed voor de ontwikkeling van het kind: op het gebied van taal-/motorische ontwikkeling (muziek prikkelt beweging, en het bespelen van een instrument), sociale vaardigheden (afwisselend luisteren en zelf spelen; samenspel) maar ook op het gebied van de emotionele ontwikkeling (jezelf uiten, emoties ervaren). En dit alles leert het kind spelenderwijs; het plezier staat voorop!

In de cursus Ontdek Muziek! maak je speels kennis met muziek, door te zingen, dansen en eenvoudige instrumenten bespelen (klokkenspel, trommels etc.) en beginnen we met het herkennen en lezen van muzieknoten
Het muzikale basisonderwijs is voor veel kinderen een opstap naar het zingen in een koor of het bespelen van een instrument. Het hoeft niet perse alle basiscursussen te hebben doorlopen. Vanaf 5 jaar (viool, piano, ukelele) en 6 jaar (meeste andere instrumenten) kunt uw kind ook direct een instrument leren bespelen, of in een koor leren zingen.