Mappen & bestanden ordenen en terugvinden op uw PC

Locatie
Nieuwstraat
Startdatum
11 maart 2019
Dag
Maandag
Tijd
09:30 tot 12:30
Einddatum
25 maart 2019
Aantal lessen
3
Prijs excl. btw
€ 29,75
Prijs incl. btw
€ 36
Code
111.103.024
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Fatiha

    Afajjay, Fatiha

    Ik heb de opleiding gevolgd Informatie Dienstverlening Bibliotheken. Vanaf 1992 werk ik bij de bibliotheek van BplusC en ik ben in 2001 begonnen met het geven van computercursussen. Ik vind het erg leuk om kennis te delen en interactief lessen te geven aan cursisten. Thuis besteed ik aandacht aan tuinieren en doe ook digitale fotografie.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Mappen & bestanden ordenen en terugvinden op uw PC.

Als u veel documenten op uw bureau heeft liggen, is het soms bijna onmogelijk het document te vinden waar u naar op zoek bent. Om bepaalde documenten gemakkelijk terug te vinden, worden papieren documenten vaak opgeslagen in een archiefkast en in logische volgorde geordend. Datzelfde geldt voor bestanden op uw computer.

In deze cursus leert u werken met de bestanden, mappen en bibliotheken die op de harde schijf van uw computer staan. Ook leert u het ordenen van uw eigen bestanden. Zo krijgt u overzicht in uw bestanden. U kunt o.a. bestanden kopieën, verwijderen, verplaatsen, zoeken en sorteren. Of u plaatst bestanden en mappen op een USB-stick, externe harde schijf, cd, dvd-schijf.

Geschikt voor: Windows Vista, Windows7, Windows 8 en Windows 10

Op deze cursus is geen extra korting van toepassing. De 65+ korting is reeds in de cursusprijs opgenomen.