Aan de slag met M. Word 2016 & Wordpad

Locatie
Het Gebouw
Startdatum
10 januari 2019
Dag
Donderdag
Tijd
09:30 tot 12:30
Einddatum
24 januari 2019
Aantal lessen
3
Prijs excl. btw
€ 17,35
Prijs incl. btw
€ 21
Code
111.103.004
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Fatiha

    Afajjay, Fatiha

    Ik heb de opleiding gevolgd Informatie Dienstverlening Bibliotheken. Vanaf 1992 werk ik bij de bibliotheek van BplusC en ik ben in 2001 begonnen met het geven van computercursussen. Ik vind het erg leuk om kennis te delen en interactief lessen te geven aan cursisten. Thuis besteed ik aandacht aan tuinieren en doe ook digitale fotografie.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Aan de slag met M. Word 2016 & Wordpad.

Bij BplusC volg je  de beste les en cursus Aan de slag met Microsoft Word 2016.

Wil je snel en gemakkelijk een foutloze tekst kunnen maken? In deze cursus leer je  perfect met Word omgaan en je  ontdekt een aantal van de mogelijkheden die dit uitgebreide computerprogramma heeft, zoals werken met verschillende lettertypen, instellen van bredere kantlijnen of het opmaken van de tekst met afbeeldingen. Het gebruiken van spellingscontrole, printen en bewaren van de tekst komen ook aan bod. Voor deze cursus is geen computerervaring of voorkennis nodig.
De cursus bestaat uit een uitleg en een beschrijving van een of meer functies en een aantal oefeningen. Tevens zijn ter verduidelijking schermafdrukken in de tekst opgenomen.
Lesmateriaal is bij de cursusprijs inbegrepen.

Op deze cursus is geen extra korting van toepassing. De 65+ korting is reeds in de cursusprijs opgenomen. Heel graag tot je eerste les!