Zweeds 1

Locatie
Het Leidse Volkshuis
Startdatum
09 oktober 2018
Dag
Donderdag
Tijd
18:00 tot 20:00
Einddatum
17 januari 2019
Aantal lessen
12
Prijs excl. btw
€ 231
Prijs incl. btw
€ 231
Code
111.726.010
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Henrik

    Holm, Henrik

    Ik ben geboren en getogen in Zweden en ik ben op mijn eenentwintigste naar Nederland geëmigreerd. Bij BplusC ben ik verbonden als docent Zweeds, maar ik ben daarnaast ook freelance musicus met contrabas als hoofdinstrument.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Zweeds 1.

Gaat u naar Zweden op vakantie, komt u er wel eens vanwege werk of familie of bent u geboeid door Zweedse literatuur en films? Dan is deze cursus Zweeds 1 iets voor u. In deze cursus leert u Zweeds te verstaan door middel van luisteroefeningen. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan een correcte uitspraak van de Zweedse klanken, zodat u - in mooi Zweeds - een kort gesprek kunt voeren.Met Zweeds 1 halen wij niveau A1

Intensieve beginnerscursus 'Rivstart A1 + A2'. (A1 + A2 is Gemeenschappelijk Europees referentiekader voor talen, CEFR). Van cursisten wordt enkele uren thuisstudie verwacht. De mogelijkheid om thuis op een computer te kunnen werken maakt de cursus effectiever.


Lesmateriaal (eerste les meenemen): Tekstboek Rivstart A1 en A2 + cd's (mp3-opname) en oefenboek.

Wij adviseren je om met de aanschaf van het lesmateriaal te wachten totdat je van ons bericht hebt ontvangen dat je cursus doorgaat.