Spaans 3

Locatie
Het Leidse Volkshuis
Startdatum
26 september 2018
Dag
Woensdag
Tijd
20:00 tot 21:30
Einddatum
29 mei 2019
Aantal lessen
28
Prijs excl. btw
€ 325
Prijs incl. btw
€ 325
Code
111.722.030
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Gloria

    Schwering, Gloria

    Gloria Schwering-Pérez is afgestudeerd in Pedagogie en Engels aan de Universidad de Santiago de Chile. In Nederland heeft zij zich gericht op het les geven van Spaans, haar moedertaal. Zij is verbonden bij BplusC sinds 1989.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Spaans 3.

In het derde niveau (A2) ga je verder met het gebruik van de verleden tijden. Je kunt nu de dagelijks veelgebruikte woorden en uitdrukkingen begrijpen en toepassen. Je kunt de meest veelvoorkomende verleden tijden herkennen. Je leert in deze module onder andere hoe je iemand uitnodigt om iets leuks te gaan doen, hoe je een auto of huis kunt huren of hoe je een gesprek kunt voeren en je mening kunt geven. Ook komen heel veel aspecten van de Spaanstalige wereld aan  bod zowel van  Spanje als van Latijns Amerika. De lessen gaan onder andere over interessante plekken om te bezoeken, culturele bijzonderheden en de gastronomie van een aantal landen. Houd  rekening  met ongeveer anderhalf uur aan huiswerk per week.
Ook na deze cursus kan je je nog verder verdiepen in de taal in vervolgcursussen.


Lesmateriaal: Cursusboeken: Niet bij de prijs inbegrepen:  Aula Internacional 2, Curso de español, Nueva edición, ISBN: 978-94-6325-0016 Prijs:€28,40. Te verkrijgen via: www.libris.nl of www.bol.com, of via de uitgeverij: www.talenland.nl, of de plaatselijke boekhandel.

Wij adviseren je om met de aanschaf van het lesmateriaal te wachten totdat je van ons bericht hebt ontvangen dat je cursus doorgaat.