Spaans 3

Locatie
Het Leidse Volkshuis
Startdatum
20 september 2018
Dag
Donderdag
Tijd
09:30 tot 11:00
Einddatum
09 mei 2019
Aantal lessen
28
Prijs excl. btw
€ 325
Prijs incl. btw
€ 325
Code
111.722.031
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Margriet

    Smit, Margriet

    Margriet is docent en tolk/ vertaalster. Ze heeft Spaanse taal-en letterkunde gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Ze heeft zowel de master Geschiedenis der Internationale Betrekkingen als de Docentenopleiding Spaans voltooid. Ze heeft jarenlang gestudeerd en gewerkt in Spanje. Tevens heeft ze de opleiding Docent Nederlands als Tweede Taal gevolgd.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Spaans 3.

In het derde niveau (A2) ga je verder met het gebruik van de verleden tijden. Je kunt nu de dagelijks veelgebruikte woorden en uitdrukkingen begrijpen en toepassen. Je kunt de meest veelvoorkomende verleden tijden herkennen. Je leert in deze module onder andere hoe je iemand uitnodigt om iets leuks te gaan doen, hoe je een auto of huis kunt huren of hoe je een gesprek kunt voeren en je mening kunt geven. Ook komen heel veel aspecten van de Spaanstalige wereld aan  bod zowel van  Spanje als van Latijns Amerika. De lessen gaan onder andere over interessante plekken om te bezoeken, culturele bijzonderheden en de gastronomie van een aantal landen. Houd  rekening  met ongeveer anderhalf uur aan huiswerk per week.
Ook na deze cursus kan je je nog verder verdiepen in de taal in vervolgcursussen.


Lesmateriaal: 
Cursusboeken: Niet bij de prijs inbegrepen:  Aula Internacional 2, Curso de español, Nueva edición, ISBN: 978-94-6325-0016 Prijs:€28,40. Te verkrijgen via: www.libris.nl of www.bol.com, of via de uitgeverij: www.talenland.nl, of de plaatselijke boekhandel.

Wij adviseren je om met de aanschaf van het lesmateriaal te wachten totdat je van ons bericht hebt ontvangen dat je cursus doorgaat.