Spaans 1 korte cursus

Locatie
Het Leidse Volkshuis
Startdatum
11 februari 2019
Dag
Maandag
Tijd
20:30 tot 22:00
Einddatum
03 juni 2019
Aantal lessen
14
Prijs excl. btw
€ 157
Prijs incl. btw
€ 157
Code
111.722.014
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Margriet

    Smit, Margriet

    Margriet is docent en tolk/ vertaalster. Ze heeft Spaanse taal-en letterkunde gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Ze heeft zowel de master Geschiedenis der Internationale Betrekkingen als de Docentenopleiding Spaans voltooid. Ze heeft jarenlang gestudeerd en gewerkt in Spanje. Tevens heeft ze de opleiding Docent Nederlands als Tweede Taal gevolgd.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Spaans 1 korte cursus.

Spaans is een van de grootste talen ter wereld en wordt vaak de tweede wereldtaal genoemd! Een taal die in 19 landen van Latijns-Amerika wordt gesproken maar ook steeds meer in de Verenigde Staten. Ook in Noord Afrika kun je in een aantal landen met Spaans terecht, in Azië in de Filipijnen en natuurlijk in Europa in Spanje zelf. Het is een Latijnse taal hetgeen wil zeggen dat het grammaticaal lijkt op talen zoals Frans, Italiaans en Portugees.

Deze cursus is speciaal gericht op leerlingen die van plan zijn om op korte termijn naar een Spaanstalig land te gaan. Het gaat hier om hele concrete zaken als:

  • De meest voorkomende situaties en vragen in een hotel, een bar, restaurant of winkel.
  • Informatie vragen over bus, trein of andere transportverbindingen.
  • Het aangeven van een probleem in een bepaalde situatie.
  • Informatie vragen aan iemand of je informeren via het VVV kantoor.
  • Het maken van afspraken over de huur van een auto, boot of ander transportmiddel

Lesmateriaal pas aanschaffen als de cursus definitief doorgaat.Cursusboeken: Niet bij de prijs inbegrepen: Spaans a la Carte, vakantiecursus voor beginners. ISBN: 978-94-6030-1575. Prijs:€25,00

Wij adviseren je om met de aanschaf van het lesmateriaal te wachten totdat je van ons bericht hebt ontvangen dat je cursus doorgaat.