Nederlands Training voor Staatsexamen NT2 Programma 2

Locatie
Het Leidse Volkshuis
Startdatum
07 februari 2019
Dag
Donderdag
Tijd
09:00 tot 12:00
Einddatum
06 juni 2019
Aantal lessen
14
Prijs excl. btw
€ 325
Prijs incl. btw
€ 325
Code
111.715.301
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Ron

    Favier, Ron

    Na mijn studie Nederlandse taal- en letterkunde aan de Leidse universiteit ben ik nu ruim 25 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik hou van de manier van lesgeven bij BplusC: kleine groepen, hoog niveau. Ik vind het leuk en nuttig om buitenlanders op een ontspannen wijze iets van onze mooie taal bij te brengen.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Nederlands Training voor Staatsexamen NT2 Programma 2.

Deze cursus is bedoeld ter voorbereiding op het Staatsexamen NT2, programma 2. Uw niveau aan het begin van deze cursus is B1, bij BplusC is dit Nederlands 4 afgerond. Aan de hand van het boek en voorbeeldexamens zullen de vier onderdelen van het examen luisteren, lezen, spreken en schrijven worden behandeld en uw taalvaardigheid verder verbeterd zodat u goed voorbereid bent op het examen. Tevens krijgt u feedback op de door u te maken schrijf- en spreekopdrachten. U dient rekening te houden met minimaal 2 uur huiswerk per week.

Lesmateriaal: De finale, Voorbereiding op het Staatsexamen NT2 II, B1 - B2 (Tweede herziene editie)  - ISBN 9789461055712

Wij adviseren je om met de aanschaf van het lesmateriaal te wachten totdat je van ons bericht hebt ontvangen dat je cursus doorgaat.