Nederlands 5

Locatie
Het Leidse Volkshuis
Startdatum
26 september 2018
Dag
Woensdag
Tijd
19:00 tot 22:00
Einddatum
23 januari 2019
Aantal lessen
14
Prijs excl. btw
€ 297
Prijs incl. btw
€ 297
Code
111.715.050
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • René

    Wezel, René

    In Leiden heb ik Nederlands gestudeerd, met als specialisatie moderne letterkunde. In 1995 heb ik in Zuid-Afrika Nederlandse taal en literatuur onderwezen. Sindsdien ben ik actief als docent Nederlands als tweede taal bij BplusC.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Nederlands 5.

Nederlands 5 / Dutch 5
Niveau B1.2-B2.1
Toelatingseisen

Voor het volgen van deze cursus is kennis van (de beginselen van) de grammatica van je eigen taal en/of de grammatica van het Engels noodzakelijk.
De cursus Nederlands 5 sluit aan op de BplusC-cursus Nederlands 4 (met niveau B1.2 van het ERK/CEF als eindniveau). Als je ergens anders niveau B1.2 hebt behaald dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan de cursus.
Voor de cursus Nederlands 5 wordt gebruik gemaakt van de eerste helft van CODE Plus takenboek deel 4. Daarna wordt de tweede helft van het boek behandeld in de vervolgcursus Nederlands 6. Als je beide cursussen volgt, kun je niveau B2.2 van het ERK/CEF bereiken.
De cursus bestaat uit 14 wekelijkse lessen van 3 uur, totaal 42 lesuren. Daarnaast wordt van de cursisten verwacht dat zij enkele uren per week aan huiswerk besteden.
De cursusprijs is exclusief lesmateriaal. Van cursisten wordt verwacht dat zij het cursusboek zelf kopen en bij de eerste bijeenkomst meenemen.
Lesmateriaal
CODE Plus cursistenpakket: Takenboek deel 4 (B1-B2) plus licentie. ISBN: 978 90 06 81518 4. € 93,10
Met behulp van de multimediale methode CODE Plus leer je snel en effectief Nederlands. Je leert Nederlands spreken (en schrijven) en de grammatica van het Nederlands. Er is veel aandacht voor interactie en communicatie. Het cursistenpakket bestaat uit een takenboek (CODE Plus 4) en een inloglicentie voor thuisstudie achter de computer. Je hebt een jaar lang toegang tot een website met oefeningen en audio- en videomateriaal. Als je niet altijd de beschikking over een computer hebt, of als je geen computer hebt, dan kun je werken met een apart verkrijgbaar oefenschrift waarin alle woordenschat- en grammaticaoefeningen zijn opgenomen.

Wij adviseren je om met de aanschaf van het lesmateriaal te wachten totdat je van ons bericht hebt ontvangen dat je cursus doorgaat.