Nederlands 4

Locatie
Het Leidse Volkshuis
Startdatum
05 februari 2019
Dag
Dinsdag
Tijd
19:00 tot 22:00
Einddatum
28 mei 2019
Aantal lessen
14
Prijs excl. btw
€ 325
Prijs incl. btw
€ 325
Code
111.715.043
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Corine

    de Groot, Corine

    Nadat ik een docentenopleiding Frans heb gevolgd aan de Hogeschool van Rotterdam, ben ik nu ook gecertificeerd docente NT2. Sinds 2005 geef ik met veel plezier les aan particulieren en groepen bij diverse taalinstituten in de regio, waaronder BplusC.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Nederlands 4.

Nederlands 4 / Dutch 4

Niveau B1.1-B1.2

Toelatingseisen

Voor het volgen van deze cursus is basiskennis van het Engels en van (de beginselen van) de grammatica van je eigen taal en/of het Engels noodzakelijk.
De cursus Nederlands 4 sluit aan op de BplusC-cursus Nederlands 3 (met tussenniveau B1.1 van het ERK/CEF als eindniveau). Als je ergens anders niveau B1.1 hebt behaald dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan de cursus.

In deze cursus is er veel aandacht voor verdere uitbreiding van grammaticale kennis en vocabulaire, en voor het gebruiken van de nieuw geleerde woorden in schriftelijke en mondelinge oefeningen. In de teksten komen thema’s aan bod als buitenlanders in Nederland, relaties, economie en kunst.

De cursus bestaat uit 14 wekelijkse lessen van 3 uur, totaal 42 lesuren. Daarnaast wordt van de cursisten verwacht dat zij enkele uren per week aan huiswerk besteden.

Als je deze cursus volgt, kun je niveau B1.2 van het ERK/CEF bereiken.

Lesmateriaal

Berna de Boer e.a.: Nederlands in actie. Derde, herziene druk. Bussum 2012. ISBN: 978 90 469 0298 1. € 42,50

Nederlands in actie is een multimediale methode die bestaat uit een boek met teksten, woordenlijsten en oefeningen, en een uitgebreide website met bijbehorende extra oefeningen en tests, audio- en videomateriaal en divers ondersteunend materiaal. Met een code in het boek krijg je anderhalf jaar lang toegang tot deze website.
Voor de cursus Nederlands 4 wordt gebruik gemaakt van de tweede helft van het boek.

De cursusprijs is exclusief lesmateriaal. Als je van BplusC bericht hebt ontvangen dat de cursus inderdaad doorgaat, schaf dan het voorgeschreven cursusboek aan en breng dit mee naar de eerste bijeenkomst.