Italiaans Parliamo Italiano, conversazione per principianti – Laten we eens Italiaans praten – conve

Locatie
Het Leidse Volkshuis
Startdatum
02 oktober 2018
Dag
Dinsdag
Tijd
10:45 tot 12:15
Einddatum
16 april 2019
Aantal lessen
25
Prijs excl. btw
€ 289
Prijs incl. btw
€ 289
Code
111.711.250
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Maria

    Marone, Maria

    In Turijn ben ik geboren en nu werk ik in Nederland als taallerares Engels (Cambridge-CELTA_ESOL) en taallerares Italiaans. Ik geef bij BplusC cursussen Italiaans (taal, cultuur en literatuur).

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Italiaans Parliamo Italiano, conversazione per principianti – Laten we eens Italiaans praten – conve.

Voor mensen die zich in het Italiaans een beetje kunnen redden, al bekend zijn met de basisgrammatica, die een paar jaar Italiaans hebben gevolgd of een lange tijd geleden de taal hebben gestudeerd en wiens kennis achteruit is gegaan, is deze cursus een goede manier om de taal op te frissen en beter leren communiceren.

De cursus is gericht op zich te kunnen redden in nuttige situaties als je in Italië bent (reizen, noodsituaties, gewoontes, het eten, winkelen enz.). Met focus op praten en luisteren worden ook verschillende aspecten van de cultuur en het land behandeld onder leiding van de Italiaans-moedertaal docent, met het hele klas of soms in kleinere groepjes. Er is speciaal aandacht voor taalgebruik en uitdrukkingen. Tijdens de cursus wordt zo nodig de basisgrammatica herhaald. Niveau A1 van het Europese Referentiekader is vereist en de cursus brengt richting niveau A2. Het boek bevat oefeningen en verwijzingen naar videomaterialen. Extra studiemateriaal wordt door de docent verstrekt en is inbegrepen bij de cursusprijs. Je moet bij deze cursus rekenen op minstens anderhalf uur huiswerk per week.

Vieni a parlare con noi!

Lesmateriaal, niet inbegrepen met de cursusprijs: Italiano in pratica, Alma Edizioni, ISBN: 9788861825024 € 24,35 zelf te bestellen via www.intertaal.nl.

Wij adviseren je om met de aanschaf van het lesmateriaal te wachten totdat je van ons bericht hebt ontvangen dat je cursus doorgaat.