Italiaans Conversazione livello intermedio 1: Italiano in cucina/Italiaans in de keuken (A2/B1)

Locatie
Het Leidse Volkshuis
Startdatum
01 oktober 2018
Dag
Maandag
Tijd
11:00 tot 12:30
Einddatum
15 april 2019
Aantal lessen
25
Prijs excl. btw
€ 289
Prijs incl. btw
€ 289
Code
111.711.110
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Maria

    Marone, Maria

    In Turijn ben ik geboren en nu werk ik in Nederland als taallerares Engels (Cambridge-CELTA_ESOL) en taallerares Italiaans. Ik geef bij BplusC cursussen Italiaans (taal, cultuur en literatuur).

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Italiaans Conversazione livello intermedio 1: Italiano in cucina/Italiaans in de keuken (A2/B1).

Je wil je Italiaans verbeteren maar je voelt niets voor een standaard lesmethode? Heb je interesse in de Italiaanse keuken en de taal? Dan is deze cursus zeker interessant voor je.

De Italiaanse taal bevat vele culinaire verwijzingen en de rijke gastronomische cultuur is wereldberoemd en heel belangrijk in het huidige Italiaanse cultuur. Daarom presenteren wij een taalcursus gebaseerd op dit thema.

De gerechten leveren aanknopingspunten om de woordenschat uit te breiden, de grammatica te versterken, zich in de kennis van de taal te verdiepen en over gerechten maar ook andere actuele aspecten van de Italiaanse cultuur te praten onder leiding van de Italiaans-moedertaal docent. Tijdens de cursus wordt de basisgrammatica herhaald. Veel aandacht is besteed aan spreken. De tekst omvat recepten uit verschillende Italiaanse regio’s en bevat oefeningen voor de taalkennis, audio- en videobestanden. Extra studiemateriaal wordt door de docent verstrekt en is inbegrepen bij de cursusprijs.

Wie dat leuk vindt kan de recepten thuis proberen en we kunnen dan het resultaat samen bespreken (en eventueel proeven!).

Je moet bij deze cursus rekenen op minstens twee uur huiswerk per week.

Niveau A2 van het Europese Referentiekader (3-4 studiejaar) is vereist en de cursus brengt richting niveau B1. Buon appetito!

Lesmateriaal, niet inbegrepen met de cursusprijs: L’Italiano per la cucina, ALMA Edizioni, ISBN: 9788861825536 € 26,70 zelf te bestellen via www.intertaal.nl.

Wij adviseren je om met de aanschaf van het lesmateriaal te wachten totdat je van ons bericht hebt ontvangen dat je cursus doorgaat