Hongaars

Locatie
Nog niet bekend
Startdatum
Starten is het gehele jaar mogelijk
Dag
diverse lesdagen
Tijd
18:30 tot 20:00
Aantal lessen
15
Prijs
Tarieven Muziek
Code
111.709.010
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Hongaars.

Graag organiseren wij een cursus Hongaars voor u. Als u geïnteresseerd bent in een cursus stuurt u dan een mail naar educatie@bplusc.nl. Geeft u hierbij aan voor welk niveau u een cursus zoekt, beginners of gevorderden. Ook kunt u een voorkeur aangeven voor een lesdag/tijd. Wanneer er meerdere geïnteresseerden zullen wij proberen een cursus 'op maat' te realiseren.

Het Hongaars is een zogenaamde Fins-Oegrische taal, die samen met het Fins, een heel aparte plaats binnen de Europese talen inneemt. Het lijkt niet op andere Europese talen, niet op het Engels, Duits, Frans en dus ook niet op het Nederlands. Dat betekent ook, dat de betekenissen ven de Hongaarse woorden niet uit andere talen op te maken zijn. Daarom is het leren van het Hongaars niet makkelijk maar zeker wel een mooie uitdaging voor iedereen.

De cursus Hongaars 1 is bedoeld voor beginners, de cursus Hongaars 2 is voor mensen die al enige kennis van de taal hebben. De cursus Hongaars 3 kan gevolgd worden indien men al eerder Hongaars 2 heeft gevolgd of in overleg met de docent.

Lesmateriaal, zelf aanschaffen:

Voor de cursussen Hongaars 1 en Hongaars 2:
Szilvia Szita: „MagyarOK A1+" (ISBN: 978-963-7178-68-9).

Voor Hongaars 3:
Szilvia Szita: „MagyarOK A2+" (ISBN: 978-963-642-681-1)

Wij adviseren je om het lesmateriaal pas aan te schaffen als je bericht hebt gekregen dat de cursus doorgaat.