Duits 1

Locatie
Bibliotheek Merenwijk, Leiden
Startdatum
17 september 2018
Dag
Maandag
Tijd
19:30 tot 21:00
Einddatum
18 februari 2019
Aantal lessen
20
Prijs excl. btw
€ 240
Prijs incl. btw
€ 240
Code
111.704.010
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Barbel

    Nieuwenburg, Barbel

    Als docente Duits wil ik graag laten zien dat mijn moedertaal meer is dan alleen “schwere Wörter” en naamvallen. Naast mijn werkzaamheden bij BplusC werk ik ook voor taleninstituten, bedrijven en particulieren.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Duits 1.

Ga je weleens naar Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg of het Duitstalige gebied van België?   Heb je familie in één van die landen of vind je het gewoon leuk om een vreemde taal te leren? Dan is deze cursus iets voor jou. Als Nederlands je moedertaal is zal je snel in staat zijn om het een en ander te begrijpen en te kunnen zeggen want er zijn heel veel overeenstemmingen tussen deze twee talen.
We werken met de methode Begegnungen A1 en behandelen grammatica en woordenschat, die voor een beginner relevant zijn.  Er komen oefeningen aan bod die zo veel mogelijk praktijkgericht zijn, maar de docent gaat ook in op de wensen van de cursisten  en als er belangstelling is zullen allerlei onderwerpen over “Land und Leute” kunnen worden behandelt.
De opdrachten die je voor thuis meekrijgt zullen de stof die in de les wordt behandelt nog eens herhalen en verder verdiepen; voor het huiswerk heb je ongeveer een uur per week nodig.
Lesmateriaal:
1.  Begegnungen A1+, Schubert Verlag, ISBN 978-3-929526-86-8, prijs ca. 25 Euro
2. Grammaticawijzer Duits, Intertaal, ISBN:9789054516781, prijs ca. 8 Euro
Tschüss – en heel graag tot de eerste les!

Wij adviseren je om met de aanschaf van het lesmateriaal te wachten totdat je van ons bericht hebt ontvangen dat je cursus doorgaat.