Duits 2

Locatie
Bibliotheek Merenwijk, Leiden
Startdatum
18 september 2018
Dag
Dinsdag
Tijd
16:00 tot 17:30
Einddatum
05 maart 2019
Aantal lessen
20
Prijs excl. btw
€ 240
Prijs incl. btw
€ 240
Code
111.704.020
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Barbel

    Nieuwenburg, Barbel

    Als docente Duits wil ik graag laten zien dat mijn moedertaal meer is dan alleen “schwere Wörter” en naamvallen. Naast mijn werkzaamheden bij BplusC werk ik ook voor taleninstituten, bedrijven en particulieren.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Duits 2.

Heb je al eerder een beginnerscursus Duits gevolgd of  is van je “school-Duits” nog het een en ander blijven hangen of wil je graag je kennis van het Duits wat opfrissen? Dan is deze cursus iets voor jou!
Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zijn  geliefde vakantiebestemming, veel Nederlanders hebben familie in een van deze landen of doen zaken met Duitstalige bedrijven.
Dus allerlei redenen om met Duits  aan de slag te gaan!
We werken met de methode Begegnungen A2+ en behandelen grammatica en woordenschat, die voor een cursist op A2 niveau relevant zijn.  Er komen oefeningen aan bod die zo veel mogelijk praktijkgericht zijn, maar de docent gaat ook in op de wensen van de cursisten  en als er belangstelling is zullen allerlei onderwerpen over “Land und Leute” kunnen worden behandelt.
De opdrachten die je voor thuis meekrijgt zullen de stof die in de les wordt behandelt nog eens herhalen en verder verdiepen; voor het huiswerk heb je ongeveer een uur per week nodig.

  1.  Begegnungen A2+, Schubert Verlag, ISBN, 978-3-929526-89-9, prijs ca. 25 Euro
  2. Grammaticawijzer Duits, Intertaal, ISBN:9789054516781, prijs ca. 8 Euro


 

Het lesmateriaal is niet in de lesprijs inbegrepen.

Wij adviseren je om met de aanschaf van het lesmateriaal te wachten totdat je van ons bericht hebt ontvangen dat je cursus doorgaat