Blokfluitgroepen (voor kinderen vanaf groep 3)

Locatie
diverse locaties
Startdatum
Starten is het gehele jaar mogelijk
Dag
diverse lesdagen
Tijd
in onderling overleg
Aantal lessen
Jaarcursus
Prijs excl. btw
€ 105
Prijs incl. btw
€ 105
Code
108.604.003
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

 • Susanne

  Gersch, Susanne

  Met veel plezier werk ik ruim 20 jaar als docent in Leiden. Naast instrumentale lessen (blokfluit en traverso) geef ik ook ensemblelessen en kortlopende cursussen zoals blokfluitkikkertjes (voor jonge kinderen) en blokfluitbigband. Samen met plezier leren en muziek ontdekken en beleven, daar gaat het om!
 • Liesbeth

  Boertien, Liesbeth

  Vanaf mijn zesde speel ik al blokfluit. In 1981 studeerde ik af aan het Brabants Conservatorium en in 1985 behaalde ik mijn diploma Koordirectie via de SNK. In 1990 heb ik mijn cv aangevuld met het diploma van het befaamde Gehrels instituut. Ik ben aan BplusC verbonden als docent blokfluit.
 • Wim

  de Ru, Wim

  Al sinds 1980 ben ik werkzaam als docent en bij BplusC geef ik les in blokfluit, AMV, Muziek theorie koordirectie en koorscholing. Naast mijn docentschap ben ik ook werkzaam als koordirigent. Met het jeugdkoor organiseren we leuke uitwisselingsreizen met andere koren uit andere steden.
 • Desiree

  Muurling, Desiree

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Blokfluitgroepen (voor kinderen vanaf groep 3).

Deze cursus van 15 lessen is bedoeld voor kinderen vanaf groep 3 (uitsluitend voor beginners), die graag direct aan de slag willen met de blokfluit in een gezellige groep, van minimaal 4 en maximaal 7 kinderen. De prijs is altijd hetzelfde, maar de lesduur is afhankelijk van het aantal kinderen (minimaal 20, maximaal 45 minuten). Bij de start van de cursus is dat bekend. Op deze manier is er altijd voldoende aandacht voor ieder kind. Na afloop van de cursus is uw kind inmiddels zo ver gevorderd dat les in kleinere groepen of individuele les passend is.

Wil uw kind blokfluit-groepsles, maar ook algemene muziekvaardigheden leren en andere instrumenten uitproberen? Geef hem/haar dan ook op voor Muzikale Verkenning. De blokfluitlessen sluiten aan bij de liedjes uit de cursus Muzikale Verkenning, en worden er indien mogelijk direct vóór of na gepland, zodat uw kind de lessen achter elkaar kan volgen. U krijgt korting op de blokfluitgroep indien uw kind ook Muzikale Verkenning volgt.

 

De cursussen (15 lessen) starten in januari in Leiden (Rapenburg), Oegstgeest (Pauluskerk), Voorschoten (Wagnerlaan) en Wassenaar (Mansveldkade).

Na deze basiscursus volgt er bij interesse een gevorderde groep tegen reguliere tarieven.