Blokfluitkikkertjes vanaf 5 jaar

Locatie
diverse locaties
Startdatum
Starten is het gehele jaar mogelijk
Dag
diverse lesdagen
Tijd
in onderling overleg
Aantal lessen
5
Prijs excl. btw
€ 50
Prijs incl. btw
€ 50
Code
108.604.002
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Blokfluitkikkertjes vanaf 5 jaar

Onze docenten

 • Desiree

  Muurling, Desiree

 • Wim

  de Ru, Wim

  Al sinds 1980 ben ik werkzaam als docent en bij BplusC geef ik les in blokfluit, AMV, Muziek theorie koordirectie en koorscholing. Naast mijn docentschap ben ik ook werkzaam als koordirigent. Met het jeugdkoor organiseren we leuke uitwisselingsreizen met andere koren uit andere steden.
 • Susanne

  Gersch, Susanne

  Met veel plezier werk ik ruim 20 jaar als docent in Leiden. Naast instrumentale lessen (blokfluit en traverso) geef ik ook ensemblelessen en kortlopende cursussen zoals blokfluitkikkertjes (voor jonge kinderen) en blokfluitbigband. Samen met plezier leren en muziek ontdekken en beleven, daar gaat het om!
 • Liesbeth

  Boertien, Liesbeth

  Vanaf mijn zesde speel ik al blokfluit. In 1981 studeerde ik af aan het Brabants Conservatorium en in 1985 behaalde ik mijn diploma Koordirectie via de SNK. In 1990 heb ik mijn cv aangevuld met het diploma van het befaamde Gehrels instituut. Ik ben aan BplusC verbonden als docent blokfluit.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Blokfluitkikkertjes vanaf 5 jaar.

In deze korte cursus van 5 lessen nodigen we kinderen vanaf 5 jaar uit, om op een speelse manier met de blokfluit kennis te maken. Of wij nu een spinnenweb weven, de wind of het water nabootsen, kikkervisjes in muziek omzetten e.a., het kan allemaal met de blokfluit in je handen. Fantasie, spel, geluid, motoriek, klank, blaastechniek gaan in deze cursus hand in hand. De kinderen ervaren op deze manier, dat je ook - zonder bladmuziek te kunnen lezen - muzikaal bezig kunt zijn en dat je je door middel van de blokfluit kunt uitdrukken. Na deze cursus kunnen kinderen doorgaan met Blokfluit Start.