Saxofoon Pop/Jazz/Wereldmuziek Opfris

Locatie
diverse locaties
Startdatum
Starten is het gehele jaar mogelijk
Dag
diverse lesdagen
Tijd
in onderling overleg
Aantal lessen
5
Prijs
Tarieven Muziek
Code
108.611.503
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Wim

    Millenaar, Wim

    Als docent bij BplusC streef ik naar ontwikkeling van muzikaliteit en techniek in een plezierige leeromgeving. Naast mijn werk als saxofoondocent ben ik actief in verschillende Big Bands en kamermuziekensembles, onder andere in Het Rotterdams Saxofoonkwartet.
  • Anja

    Nielsen, Anja

    Na het conservatorium ben ik met diverse bands gaan spelen. Mijn passie ligt vooral bij de lichte muziek en het improviseren. Bij BplusC geef ik saxofoon les en heb ik meerdere jazzcombo's onder mijn hoede. Daarnaast geef ik workshops en improvisatiecursussen.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Saxofoon Pop/Jazz/Wereldmuziek Opfris.

Je speelt saxofoon Pop/Jazz/Wereldmuziek en je wil nog wat extra aandacht aan jouw spel besteden. Of je hebt drums gespeeld en je wilt de draad weer oppakken. Maak dan gebruik van deze opfriscursus. Tijdens deze lessen komt de techniek, timing, allerlei stijlen en eigen wensen aan bod.

U kunt het hele jaar door starten met de opstapcursus.

Lesduur 30 minuten
Aantal bijeenkomsten : 5 aaneengesloten individuele lessen
Lesvorm N

Zodra u zich heeft ingeschreven, zal BplusC een docent conform uw wensen over dag, locatie en lesinhoud zoeken en u hierover binnen een week informeren. Aansluitend zal de docent contact met u hebben om de lesafspraken te maken.