Piano Pop/jazz/Wereldmuziek Opstap

Locatie
diverse locaties
Startdatum
Starten is het gehele jaar mogelijk
Dag
diverse lesdagen
Tijd
in onderling overleg
Aantal lessen
5
Prijs
Tarieven Muziek
Code
108.633.502
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Piano Pop/jazz/Wereldmuziek Opstap

Onze docenten

 • Peter

  Wenk, Peter

  Aan het Rotterdams Conservatorium ben ik afgestudeerd met als hoofdvak piano lichte muziek en Latin muziek. Al negentien jaar ben ik werkzaam als pianist, pianodocent en bandcoach. In mijn pianolessen besteed ik aandacht aan spelen na gehoor, samenspel en improvisatie.
 • Frank

  Pels, Frank

  In het verleden heb ik in verschillende bands gespeeld, maar na een tijdje heb ik besloten me meer toe te leggen op het produceren en componeren van muziek. Bij BplusC ben ik docent toetsen, popschool en bandcoaching.
 • Pieter

  van Santen, Pieter

  Ik studeerde piano lichte muziek én klassiek in Zwolle en Den Haag. Als pianist ben ik actief in vele bigbands en combo's en als begeleider van diverse artiesten. Als componist werk ik o.a. voor de cabaretgroep Crème Fraîche en voor de televisie. Als docent ben ik verbonden aan Pier K en BplusC.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Piano Pop/jazz/Wereldmuziek Opstap.

Heeft u eigenlijk altijd al piano Pop/jazz/Wereldmuziek willen spelen en misschien nooit de tijd of de gelegenheid gehad? Bent u toch nieuwsgierig en niet bang om iets nieuws te leren? Aarzel niet langer en schrijf u in! .

U kunt het hele jaar door starten met de opstapcursus.

Lesduur 30 minuten
Aantal bijeenkomsten : 5 aaneengesloten individuele lessen
Lesvorm N

Zodra u zich heeft ingeschreven, zal BplusC een docent conform uw wensen over dag, locatie en lesinhoud zoeken en u hierover binnen een week informeren. Aansluitend zal de docent contact met u hebben om de lesafspraken te maken.