Gitaar plus Zang

Locatie
diverse locaties
Startdatum
Starten is het gehele jaar mogelijk
Dag
diverse lesdagen
Tijd
in onderling overleg
Aantal lessen
Jaarcursus
Prijs
Tarieven Muziek
Code
108.641.902
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Vivian

    Wesselingh, Vivian

    Met heel veel plezier geef ik les aan het Popkoor (6 t/m 11 jaar), zanglessen in kleine groepen en individuele zanglessen. We besteden aandacht aan zangtechniek volgens de CVT methode, songwriting, performance & tekstinterpretatie. Naast mijn werkzaamheden als docent en coördinator voor BplusC ben ik werkzaam als trainer voor ZangExpress en sta ik op het podium met ‘Mama’s aan de Poort’.
  • Frank

    Koorneef, Frank

    De elektrische gitaar bespeel ik al sinds mijn veertiende. Nadat ik afstudeerde aan het Rotterdams Conservatorium speelde ik, als vaste kracht en soms als invaller, gitaar in diverse bands. Ik heb veel verschillende muziekstijlen gespeeld. Bij BplusC geef ik elektrische gitaarles en bandcoaching.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Gitaar plus Zang.

Hoe geweldig is het als je jezelf als zangeres of zanger kunt begeleiden op gitaar.
Of dat je als gitarist(e) leert zingen en zo je eigen repertoire kunt bepalen en leren spelen en zingen.
In deze cursus word je wegwijs gemaakt op beide instrumenten en krijg je de ene week gitaarles van een pop piano docent en de week erop zangles door een pop zangdocente. In de gitaarles wordt gezongen en in de zangles wordt gitaar gespeeld. Zodat allebei de instrumenten en de bijbehorende skills goed ontwikkeld en geautomatiseerd worden.

Lesvorm E

Zodra u zich heeft ingeschreven, zal BplusC een docent conform uw wensen over dag, locatie en lesinhoud zoeken en u hierover binnen een week informeren. Aansluitend zal de docent contact met u hebben om de lesafspraken te maken.