Baby en peutermuziek 4-12 maanden

Locatie
Nieuwstraat
Startdatum
13 april 2018
Dag
Vrijdag
Tijd
09:00 tot 09:35
Einddatum
13 juli 2018
Aantal lessen
10
Prijs excl. btw
€ 79
Prijs incl. btw
€ 79
Code
110.601.006

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Judien

    Luinenburg, Judien

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Baby en peutermuziek 4-12 maanden.

Voor baby's vanaf 4 maanden en peuters, met hun ouder of begeleider

Kinderen worden geboren met een natuurlijke gevoeligheid voor muziek. Deze cursus biedt de mogelijkheid om de in aanleg aanwezige mogelijkheden te ontwikkelen en bovenal veel muzikaal plezier te beleven! Samen met Ollie Olifant genieten u en uw (klein)kind van leuke liedjes, dansmuziek uit alle windstreken en diverse muziekinstrumenten. Er is volop ruimte om te experimenteren. U krijgt inspiratie en ideeën om thuis of onderweg samen te zingen, te klappen en te spelen. U leert bekende en onbekende liedjes en wordt begeleid op de gitaar. Er wordt gespeeld met 'hard en zacht', 'spelen/bewegen en stoppen', 'langzaam en snel' etc. Samen muziek maken is niet alleen leuk, maar ook goed voor de sociale en emotionele ontwikkeling en de taal- en motorische ontwikkeling van het kind.
Halverwege elke les kunt u koffie of thee kopen en is er gratis limonade.

De cursus bestaat uit 10 lessen, daarna kunt u meedoen met de volgende cursus 'Baby- en peutermuziek'. Het is ook mogelijk de cursus afzonderlijk te volgen.

Drie keer per jaar start er een cursus met minimaal 6 en maximaal 10 kinderen. De groepen worden naar leeftijd ingedeeld.