Jeugd Symfonieorkest Rijnstreek: Juniorenorkest (11-16 jaar)

Locatie
Da Vinci, Leiden
Startdatum
01 september 2017
Dag
Vrijdag
Tijd
16:15 tot 18:15
Einddatum
29 juni 2018
Aantal lessen
37
Prijs excl. btw
€ 169
Prijs incl. btw
€ 169
Code
110.660.173
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Mark

    Tempelaars, Mark

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Jeugd Symfonieorkest Rijnstreek: Juniorenorkest (11-16 jaar).

Onder de naam Jeugd Symfonieorkest Rijnstreek, JSR, werken de orkesten van BplusC en de Stichting Jeugdsymfonieorkesten Oegstgeest samen. We hebben met de samenwerking een kwalitatief goede opleiding opgezet waarin de jeugd de gelegenheid krijgt om orkestervaring op te doen. De orkesten zijn onderverdeeld in Kinderorkest, Juniorenorkest en Symfonieorkest.
Als je minimaal één jaar les hebt, kun je lid worden van een kinderorkest. Voor de andere jeugdorkesten moet je eerst voorspelen. Dat is om te bepalen in welk orkest je het best terecht kunt en op welke stem (bijvoorbeeld eerste of tweede viool). Heel soms is er bij een orkest een ledenstop voor een bepaald instrument.
Je kunt vrijblijvend bij een orkest een repetitie bijwonen voordat je besluit om lid te worden. Je repeteert elke week en je treedt regelmatig op. Verder organiseren we andere activiteiten, zoals een studieweekend, uitwisselingen en een gezellig muzikaal uitstapje.

Voor meer informatie kun je kijken op www.JSRijnstreek.nl.
Inschrijven voor de Kinderorkesten en het Juniorenorkest kan via het inschrijfformulier uit de jaarbrochure of via de website www.BplusC.nl. Inschrijven voor het Symfonieorkest bij het Jeugd Symfonieorkest Rijnstreek, info@JSRijnstreek.nl.  Heeft u individueel instrument les bij BplusC dan krijgt u €50,= korting op de jaarprijs.

Locatie: Da Vinci College, Kagerstraat 7, 2334 CP Leiden