Ensemblecoaching

Locatie
Nog niet bekend
Startdatum
28 augustus 2017
Dag
diverse lesdagen
Tijd
in onderling overleg
Einddatum
08 juli 2018
Aantal lessen
Jaarcursus
Prijs excl. btw
€ 74,38
Prijs incl. btw
€ 90
Code
110.633.525
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

 • Pieternel

  van der Louw, Pieternel

 • Hetty

  de Vries, Hetty

  De opleiding piano heb ik gevolgd aan het conservatorium in Den Haag. Sinds het behalen van mijn diploma ben ik werkzaam als pianodocent bij BplusC. Naast mijn werk als docent ben ik actief als begeleider van zangers en instrumentalisten.
 • Ivanka

  Neeleman, Ivanka

  The Spirit of Gambo is het ensemble waarin ik speel. Bij internationale gambacursussen heb ik veel ervaring opgedaan in het lesgeven aan ensembles. Ik werk samen met het Capilla Flamenca, Brisk en Camerata Trajectina. Viola da gamba heb ik gestudeerd bij Wieland Kuijken.
 • Rijk

  Jansen, Rijk

  Na mijn studie orgel, piano en kerkmuziek ben ik aan de slag gegaan als docent orgel en piano bij BplusC. Ook ben ik actief als cantor-organist en als bestuurder van diverse verenigingen/stichtingen op muzikaal terrein. Nu geef ik ook cursussen over theoretische achtergronden.
 • Marijke

  Rindertsma, Marijke

  Als zevenjarige ben ik begonnen met muzieklessen. Daarna ben ik gaan studeren aan het conservatorium van Den Haag en Rotterdam. Ik begeleid instrumentalisten en ik speel in een trio. Met veel plezier geef ik pianoles aan leerlingen van alle leeftijden en niveaus.
 • Wim

  Lourens, Wim

  Als pianist treed ik regelmatig op en arrangeer en componeer ik in modern klassieke stijl, zowel voor de lespraktijk als voor uitgave. Bij BplusC ben ik pianodocent.
 • Anneke

  Jansen, Anneke

  Mijn studie heb ik gevolgd aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam. Sinds 1988 ben ik werkzaam bij BplusC als docente piano en klavecimbel. Ik geef concerten en ik begeleid koren en ensembles. Ook ben ik cantor-organist van de Kievietkerk in Wassenaar.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Ensemblecoaching.

Voor bestaande duo's en ensembles met piano
vanaf 15 jaar


Samenspel vraagt een andere benadering dan solistisch spel. Tijdens de lessen wordt gewerkt aan interactie, samenklank en balans. Daarnaast krijgt u praktische tips en speladviezen.

Niveau: vanaf 3 jaar leservaring
Aantal bijeenkomsten: 5
groepsles
Lesduur: 1 uur
Lesdagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag
Locaties: Rapenburg, Merenwijk (Leiden), Oegstgeest, Voorschoten

Zodra u zich heeft ingeschreven, zal BplusC een docent conform uw wensen over dag, locatie en lesinhoud zoeken en u hierover binnen een week informeren. Aansluitend zal de docent contact met u hebben om de lesafspraken te maken.