Bandcoaching

Locatie
diverse locaties
Startdatum
Starten is het gehele jaar mogelijk
Dag
diverse lesdagen
Tijd
in onderling overleg
Aantal lessen
Jaarcursus
Prijs excl. btw
€ 100
Prijs incl. btw
€ 121
Code
110.660.095
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

 • Josuah

  Boetius, Josuah

 • Frank

  Koorneef, Frank

  De elektrische gitaar bespeel ik al sinds mijn veertiende. Nadat ik afstudeerde aan het Rotterdams Conservatorium speelde ik, als vaste kracht en soms als invaller, gitaar in diverse bands. Ik heb veel verschillende muziekstijlen gespeeld. Bij BplusC geef ik elektrische gitaarles en bandcoaching.
 • Max

  van Zutphen, Max

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Bandcoaching.

Als u zich aanmeldt, plaatst BplusC u op de inschrijflijst en zoekt een beschikbare docent conform uw wensen over dag en locatie. Na inschrijving ontvangt u van BplusC een bevestiging per mail. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunt u bericht ontvangen over wel/niet plaatsing tussen 1 en 4 weken na bevestiging. Indien wij u niet hebben kunnen plaatsen binnen deze periode, blijft u op de inschrijflijst staan.

Je wilt een band beginnen maar hoe doe je dat ? Of je speelt al in een band en weet niet hoe je verder moet. Wij kunnen je hierbij helpen. In 5 lessen van een uur en olv een ervaren coach leer je, hoe je een eigen nummer unt maken, hoe bestaande nummers in elkaar zitten (couplet, refrein, bridge enz), podium presentatie, en verder kan je met al je vragen bij hem/haar terecht.
Dus een totaal pakket waar je echt mee verder kunt.