Bandabonnement

Locatie
Muziekhuis, Leiden
Startdatum
Starten is het gehele jaar mogelijk
Dag
diverse lesdagen
Tijd
in onderling overleg
Aantal lessen
Jaarcursus
Prijs excl. btw
€ 1.425
Prijs incl. btw
€ 1.425
Code
110.660.088
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

 • Vivian

  Wesselingh, Vivian

  Met heel veel plezier geef ik les aan het Popkoor (6 t/m 11 jaar), zanglessen in kleine groepen en individuele zanglessen. We besteden aandacht aan zangtechniek volgens de CVT methode, songwriting, performance & tekstinterpretatie. Naast mijn werkzaamheden als docent en coördinator voor BplusC ben ik werkzaam als trainer voor ZangExpress en sta ik op het podium met ‘Mama’s aan de Poort’.
 • Josuah

  Boetius, Josuah

 • Max

  van Zutphen, Max

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Bandabonnement.

Band abonnement is een mooie aanvulling op de popschool van BplusC maar is er ook voor bands van buiten BplusC. Het is een goed mogelijkheid om je band naar een hoger plan te tillen. Wat is het: Bij band abonnement oefen je 37 keer per jaar 2 uur per week in een cabine in het muziekhuis.

10 keer per jaar komt de bandcoach langs om de band te ondersteunen. De coaching bestaat uit: - muzikale begeleiding : toonsoorten uitzoeken, helpen bij eigen nummers schrijven, teambuilding , samenspel. - performance. - Hoe organiseer je optredens - hoe regel je de financiën. - Er is een vaste coach, op verzoek kan er ook iemand langskomen om b.v. een ritme sectie- repetitie of zang repetitie te doen.

In de ruimte staat een complete backline; deze is bij de prijs inbegrepen. Je oefent op een vaste dag in de week. Aan het eind van het jaar organiseert de band een concert in de Qbus. Dit wordt live opgenomen door de studio mensen.

Prijs: € 1425,- per jaar of € 356,25 per 10 lessen.