Nederlands 6

Locatie
Het Leidse Volkshuis
Startdatum
07 februari 2018
Dag
Woensdag
Tijd
19:00 tot 22:00
Einddatum
06 juni 2018
Aantal lessen
14
Prijs excl. btw
€ 297
Prijs incl. btw
€ 297
Code
110.715.061
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Nederlands 6

Onze docenten

  • René

    Wezel, René

    In Leiden heb ik Nederlands gestudeerd, met als specialisatie moderne letterkunde. In 1995 heb ik in Zuid-Afrika Nederlandse taal en literatuur onderwezen. Sindsdien ben ik actief als docent Nederlands als tweede taal bij BplusC.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Nederlands 6.

Nederlands 6 / Dutch 6

Niveau B2.1-B2.2

Toelatingseisen Voor het volgen van deze cursus is kennis van (de beginselen van) de grammatica van uw eigen taal en/of van het Engels noodzakelijk. De cursus Nederlands 6 sluit aan op de BplusC-cursus Nederlands 5 (gelijk aan niveau B2.1 van het ERK/CEF). Als u ergens anders niveau B2.1 heeft behaald dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan de cursus.

Voor de cursus Nederlands 6 wordt gebruik gemaakt van de tweede helft van CODE Plus takenboek deel 4. Door het volgen van deze cursus kunt u niveau B2.2 van het ERK/CEF bereiken. De cursus bestaat uit 14 wekelijkse lessen van 3 uur, totaal 42 lesuren. Daarnaast wordt van de cursisten verwacht dat zij enkele uren per week aan huiswerk besteden.

De cursusprijs is exclusief lesmateriaal. Van cursisten wordt verwacht dat zij het cursusboek zelf kopen en bij de eerste bijeenkomst meenemen.

Lesmateriaal CODE Plus cursistenpakket: Takenboek deel 4 (B1-B2) plus licentie. ISBN: 978 90 06 81518 4

Met behulp van de multimediale methode CODE Plus leert u snel en effectief Nederlands. U leert Nederlands spreken (en schrijven) en de grammatica van het Nederlands. Er is veel aandacht voor interactie en communicatie. Het cursistenpakket bestaat uit een takenboek (CODE Plus 4) en een inloglicentie voor thuisstudie achter de computer. U heeft een jaar lang toegang tot een website met oefeningen en audio- en videomateriaal. Als u niet altijd de beschikking over een computer heeft, of als u geen computer heeft, dan kunt u werken met een apart verkrijgbaar oefenschrift waarin alle woordenschat- en grammaticaoefeningen zijn opgenomen.

Wij adviseren u om het lesmateriaal pas aan te schaffen als u bericht hebt gekregen dat de cursus doorgaat.