Nederlands 4

Locatie
Da Vinci, Leiden
Startdatum
06 februari 2018
Dag
Dinsdag
Tijd
19:00 tot 22:00
Einddatum
29 mei 2018
Aantal lessen
14
Prijs excl. btw
€ 297
Prijs incl. btw
€ 297
Code
110.715.051
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Nederlands 4

Onze docenten

  • Bouwhuis, Liesbeth

    I have a practice for coaching, workshops and training in Leiden in which I guide people who, in one way or another, have difficulties with their selves, their situation or relation(s). I coach in Dutch and in English. I’m also a teacher of Dutch as a second language for (mostly Syrian) refugees. In my former life I was a Music and Arts teacher in high school and I was project manager in projects concerning innovation, arts and collaboration between educational institutions, governments, non-profit-organizations and businesses.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Nederlands 4.

Nederlands 4 / Dutch 4

Niveau B1.1-B1.2

Toelatingseisen

Voor het volgen van deze cursus is basiskennis van het Engels en van (de beginselen van) de grammatica van uw eigen taal en/of het Engels noodzakelijk. De cursus Nederlands 4 sluit aan op de BplusC-cursus Nederlands 3 (gelijk aan niveau B1.1 van het ERK/CEF). Als u ergens anders niveau B1.1 heeft behaald dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan de cursus.

Voor de cursus Nederlands 4 wordt gebruik gemaakt van de tweede helft van CODE Plus takenboek deel 3. Als u deze cursus volgt, kunt u niveau B1.2 van het ERK/CEF bereiken. De cursus bestaat uit 14 wekelijkse lessen van 3 uur, totaal 42 lesuren. Daarnaast wordt van de cursisten verwacht dat zij enkele uren per week aan huiswerk besteden.

De cursusprijs is exclusief lesmateriaal. Van cursisten wordt verwacht dat zij het cursusboek zelf kopen en bij de eerste bijeenkomst meenemen.

Lesmateriaal

CODE Plus cursistenpakket: Takenboek deel 3 (A2-B1) plus licentie. ISBN: 978 90 06 81517 7

Met behulp van de multimediale methode CODE Plus leert u snel en effectief Nederlands. U leert Nederlands spreken (en schrijven) en de grammatica van het Nederlands. Er is veel aandacht voor interactie en communicatie. Het cursistenpakket bestaat uit een takenboek (CODE Plus 3) en een inloglicentie voor thuisstudie achter de computer. U heeft een jaar lang toegang tot een website met oefeningen en audio- en videomateriaal. Als u niet altijd de beschikking over een computer heeft, of als u geen computer heeft, dan kunt u werken met een apart verkrijgbaar oefenschrift waarin alle woordenschat- en grammaticaoefeningen zijn opgenomen.

Wij adviseren u om het lesmateriaal pas aan te schaffen als u bericht hebt gekregen dat de cursus doorgaat.