Bodyshape, dans en bewustwording

Locatie
Oude Vest
Startdatum
01 september 2017
Dag
Vrijdag
Tijd
09:15 tot 10:15
Einddatum
29 juni 2018
Aantal lessen
37
Prijs excl. btw
€ 277,69
Prijs incl. btw
€ 336
Code
110.503.402
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Onze docenten

  • Marla

    Kerk, Marla

    Passie voor de dans dreef mij naar de Rotterdamse Dansacademie en vervolgens naar de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten waar ik in 1977 afstudeerde al dansdocente. Ik heb veel lesgegeven in specifieke dansvormen zoals jazzdans en dansexpressie en uiteindelijk ontwikkelde ik mijn eigen dansvorm: dans en bewustwording. In deze dansvorm geef ik cursussen bij BplusC. Bplusc is een dynamisch centrum met veel mogelijkheden voor kunst en dans. Hier werken betekent voor mij: leuke collega’s en alle ruimte voor het geven van mijn danscursussen. BplusC biedt de mogelijkheid voor het geven van dansvoorstellingen en het ontwikkelen van nieuwe ideeën en projecten. Voor samenwerken met andere dansdocenten of andere disciplines zijn er collega’s binnen handbereik. Ik voel me hier thuis en werk hier met plezier!

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Bodyshape, dans en bewustwording.

De combinatie van bodyshape, dans en bewustwording, wordt als zeer afwisselend ervaren. In deze lessen is de aandacht bij bodyshape vooral gericht op de spierconditionele verbetering van de buik, billen en bovenbenen.

Bij bewustwording draait het om de vragen: hoe is mijn houding, mijn ademhaling, waar voel ik spanning en waar zit mijn kracht? Het antwoord op deze vragen brengt ons meer in contact en in verbinding met ons lichaam. Daarbij is het leren centreren van het bekken essentieel. In het dansgedeelte laten we ons meenemen door de melodieën en op het ritme van de muziek.

In de dans gaat het om het stromen van energieën; lekker helemaal vrij bewegen vanuit ons hart!