Muziektheater 6 t/m 16 jaar

Locatie
Oude Vest
Startdatum
30 augustus 2017
Dag
Woensdag
Tijd
16:00 tot 17:30
Einddatum
20 juni 2018
Aantal lessen
21
Prijs excl. btw
€ 380
Prijs incl. btw
€ 380
Code
110.310.022
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Muziektheater 6 t/m 16 jaar

Onze docenten

  • Britt

    Fievez, Britt

    Samen mooie dingen maken, elkaar inspireren en uiteraard ook plezier. Enkele aspecten van theater en toneel die mijn werk zo geweldig maken. Werken met verschillende leeftijden en niveau's is voor mij een echte uitdaging. Tijdens mijn lessen krijgen de deelnemers dan ook de kans zich te ontwikkelen vanuit hun eigen kracht, tempo en passie.
  • Joia

    Rath, Joia

    Joia is een bevlogen zangeres, songwriter en performer. In haar lessen werk je aan je zangtechniek, maar ook aan het verbeteren van je muzikaliteit, performance en creativiteit binnen het zingen. Zingen met veel plezier staat voorop en Joia is een enthousiaste en betrokken zangdocent voor jong en oud. Kom op les, en ontdek (weer) hoe leuk het is om te zingen! Joia studeerde af met een 9 aan Codarts, schitterde in Paradiso als finalist van de Grote Prijs van Nederland 2016, en bracht onlangs haar met vijf sterren gewaardeerde debuut-album ‘Living It Now’ uit.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Muziektheater 6 t/m 16 jaar.

In deze cursus gaan kinderen aan de slag met alle elementen uit musical en muziektheater. De ene week zing je een (meerstemmig) lied, de volgende les schrijf je een tekst, ga je aan de slag met muziektheorie of dans of ontwerp je een kostuum. Naast veel improvisatietheater en theatersport zijn dit de onderdelen die deze cursus afwisselend en veelzijdig maken. Natuurlijk werk je ook mee aan presentaties voor publiek met groot applaus voor jou!