Dans Talentenklas: 9-19 jaar

Locatie
Het Leidse Volkshuis
Startdatum
09 september 2017
Dag
Zaterdag
Tijd
09:30 tot 16:00
Einddatum
07 juli 2018
Aantal lessen
22
Prijs excl. btw
€ 922
Prijs incl. btw
€ 922
Code
110.308.012
Instroom
U kunt nog boeken.

U dient eerst in te loggen voordat u items kunt bewaren.

Dans Talentenklas: 9-19 jaar

Onze docenten

 • Evgenia

  Sivakova, Evgenia

  Naast klassiek ballet en karakterdans, Balletacademie Moskou, heb ik ook tapdans en jazzdans aan de Academie van Moderne Kunst in Moskou gestudeerd. In Rusland en in het buitenland heb ik in verschillende gezelschappen gedanst. Ik besteed aandacht aan fysieke ontwikkeling, techniek, dansgevoel, muzikaliteit en plezier.
 • Javed

  Scannel, Javed

 • Kirsten

  Mieog, Kirsten

  In 2013 ben afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten als Dansdocent en aan de Universiteit van Amsterdam als Theaterwetenschapper. Mijn focus in dans is Modern en Urban en binnen de theaterwetenschap ben ik vooral geïnteresseerd in dramaturgie en cultuurbeleid en -educatie.
 • Mari

  Nijessen, Mari

  Op mijn veertiende kreeg ik een beurs om bij Tance Johnson, moderne dans choreograaf in San Francisco, te studeren. Sindsdien heb ik niets anders gedaan dan gedanst. In shows, festivals, premières en televisie programma’s, in de stijlen Showdance, Musical, Modern, Folkloric en Jazz.

Stel een vraag over deze cursus

Bij BplusC volgt u de beste les en cursus Dans Talentenklas: 9-19 jaar.

Leerlingen tot negentien jaar die van dans hun beroep willen maken kunnen terecht bij ons opleidingsprogramma, de zogenaamde talentenklas. Dit programma bestaat uit de lessen op zaterdag (o.a. klassiek ballet, moderne dans, tapdance, hiphop) aangevuld met minimaal twee doordeweekse lessen. De vorderingen van de leerlingen worden nauwlettend gevolgd en de cursist krijgt veel tips om zijn of haar niveau te verhogen. Hierdoor is de cursist goed voorbereid op de audities voor professionele dansopleidingen. Toelating voor de talentenklas vind alleen plaats na het succesvol afronden van een auditie.
Prijs is inclusief twee doordeweekse jaarcursussen dans.

Voor leerlingen boven de negentien jaar met professionele ambities kan een lesprogramma op maat worden samengesteld.

Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u krijgen bij: Mari Nijessen, Coördinator Dans, Theater en Beweging , m.nijessen@BplusC.nl of bellen met 0900-23 23 000.