Talen

Duits

Willkommen - Welkom

Rond de 100 miljoen inwoners van de Europese Unie hebben Duits als moedertaal. Dat is dus één op de vijf EU-burgers. Daarmee is Duits de meest gesproken taal in de EU. Behalve in Duitsland wordt er ook Duits gesproken in Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg en Liechtenstein. Maar ook in delen van België en Italië komt Duits als moedertaal voor. Duits is bovendien een populaire tweede taal, bijvoorbeeld in Oost-Europa. Handig dus voor op vakantie en voor mensen met internationale ambities.

Zoals bekend is Duitsland de belangrijkste handelspartner van Nederland en steeds meer Duitse bedrijven hebben een vestiging in Nederland. Dus een goede kennis van de Duitse taal is belangrijk voor toekomstige medewerkers..

BplusC
BplusC biedt verschillende cursussen Duits, op verschillende niveaus. Voor beginners wordt de cursus Duits 1 aangeboden. Deze cursus is bedoeld voor cursusdeelnemers, die de basisbegrippen van de Duitse taal kennen of hun Duits willen opfrissen .

Cursus Duits 1 is opgedeeld in twee delen van 12 lessen. Na het volgen van Duits 1 kunt u deelnemen aan Duits 2, ook twee delen van 12 lessen. Aansluitend op het niveau dat wordt behaald in Duits 2, wordt in september een conversatiecursus aageboden op niveau B1. Daarnaast is er een conversatiecursus voor gevorderde cursisten op niveau B2.

Ga naar alle cursussen Duits