Taalinformatiedagen | Languages Information Days: zaterdag 12 januari

Ontdek welke taalcursus bij jou past op onze taalinformatiedag.
zaterdag 12 januari, 10.30-12.30 uur  BplusC Bibliotheek Nieuwstraat 4, Leiden

Ontdek welke taalcursus bij jou past op onze taalinformatiedag.

In januari, februari en het voorjaar starten weer nieuwe taalcursussen. Je kunt kiezen uit meer dan 30 talen: van Turks tot Japans, van beginner tot gevorderd, tot vakantiecursus tot Nederlands als tweede taal (NT2). Je leert spreken, luisteren, schrijven en lezen in een vreemde taal. Iedereen is welkom, ongeacht vooropleiding of leeftijd. Plezier staat voorop.

Tijdens de Taalinformatiedag zijn docenten van de volgende talen aanwezig om je vragen te beantwoorden: Arabisch, Frans, Indonesisch, Italiaans, Nieuw Grieks, Nederlands, Spaans

Je kunt je taalniveau testen en advies krijgen over welke cursus voor jou het meest geschikt is.

Languages Information Days

A frequent question is: 'which course is the best for me to enrol on?' To help you answer this question BplusC organises languages information day. On this day, you can meet and talk with a number of our language teachers. They can quickly assess what course would suit you best.

The information day is held on Saturday 12 January, from 10.30-12.30 for: Dutch, French, Italian, Spanish, Arabic, Greek, Indonesian

Foto: Frits Falkenhagen
Taal en LiteratuurHet leren van een andere taal vergroot je wereld. Talenkennis is nuttig, maar ook leuk. Door het beheersen van een taal vind je niet alleen gemakkelijker je weg binnen het land waar die taal gesproken wordt, het stelt je ook in staat de bewoners, de gebruiken, de cultuur en de historie van dat land te leren kennen.

Een greep uit ons aanbod...

Zoekresultaten

BplusC heeft een uitgebreid aanbod taalcursussen voor volwassenen. Van Arabisch tot Zweeds, van conversatielessen tot vakantiecursussen. Iedereen is welkom, ongeacht vooropleiding of leeftijd. Van jou wordt verwacht dat je aanwezig bent bij de lessen en thuis ook tijd aan je cursus besteedt: zelfstudie is onmisbaar bij het leren van een vreemde taal.

De meeste taalcursussen starten in september en oktober, maar ook begin januari worden weer veel nieuwe cursussen aangeboden. Daarnaast is het - in overleg met de docent - mogelijk om in te stromen in een lopende cursus.

Als je wilt beginnen met het leren van een andere taal of het bijvoorbeeld na een aantal jaar weer wilt oppakken, is het vaak moeilijk om te bepalen welk niveau voor jou het meest geschikt is. Een veelgehoorde vraag is dan ook: voor welke cursus kan ik mij het beste inschrijven? Om je hierbij te helpen, organiseert BplusC taal informatiedagen. Er zijn dan docenten aanwezig om met je in gesprek te gaan. Zij kunnen snel en goed inschatten op welk niveau je het beste kunt beginnen. Taal informatiedagen worden aangekondigd in de agenda van onze site en op onze Facebook-pagina.

Cursus op maat
Wil je je medewerkers bijscholen in een taal of bijvoorbeeld de schrijfvaardigheid verbeteren? Zoek je privéles? BplusC kan veel cursussen op maat aanbieden, en op diverse locaties, bijvoorbeeld op kantoor. Ook voor leuke workshops of lezingen kan BplusC veel voor je betekenen. Neem voor meer informatie contact op met cursusadministratie@BplusC.nl.

Talen