(samen) zingen

Bij BplusC kun je terecht voor verschillende vormen van zangles.

Koorschool
Een bijzondere vorm van muziekonderwijs binnen BplusC is de koorschool, als vast onderdeel van het kinderkoor. Hierin leren kinderen tussen 8 en 12 jaar oud hun instrument – de stem – zo goed mogelijk gebruiken. 

Zang
Heb je eigenlijk altijd al willen zingen en misschien nooit de tijd of de gelegenheid gehad? Ben je toch nieuwsgierig en niet bang om iets nieuws te leren? Aarzel niet langer en schrijf je in! 

Popkoor (6-11 jaar)
Deze Popgroep kan de start zijn voor een glansrijke zangcarrière! Je zingt elke week een uur de laatste YouTube-hits, zowel Nederlands- als Engelstalige liedjes. We zingen samen maar werken ook aan solozang, spelenderwijs leer je zangtechniek gebruiken, we maken eigen liedjes en natuurlijk treden we op!
Na een of twee jaar Popkoor kun je doorstromen naar zangles in een kleine groep, zangles individueel of piano plus zang of gitaar plus zang.

Iedereen kan zingen
Wij behandelen de basisprincipes van zangtechniek en zingen gevarieerd populair repertoire. Van pop tot Jazz tot Nederlandstalig. Bijvoorbeeld: Beatles, Carole King, American Songbook. In dit koor staat het plezier in zingen voorop.

Meer weten over...