Drums, slagwerk

Leer nu jouw favoriete muziek drummen bij BplusC! Van jong tot oud; het is toch heerlijk om lekker los te gaan op een drumstel. En met andere leerlingen van BplusC wordt al heel snel een bandje gevormd, als je dat wil. Je kunt al leren drummen als je lang genoeg bent om bij de pedalen van bass-drum en hi-hat te komen: vanaf ongeveer 8 jaar; afhankelijk van je lengte

 


Onder leiding van een deskundige docent die net zo gek is van muziek als jij leer je stap voor stap verschillende ritmes en stijlen drummen. Natuurlijk is jouw persoonlijke muzieksmaak daarin leidend. Moet je noten leren lezen? Niets moet, maar je zal merken dat hoe verder je komt, het steeds moeilijk wordt om ritmes na te spelen en vooral te onthouden; dan is het notenschrift een prettige geheugensteun, zoals een boodschappenbriefje in de supermarkt. Je bepaalt zelf of je daaraan toe bent. En als je de basis onder knie hebt, kun je in overleg met je docent meedraaien in de popschool. Wij zoeken geschikte mede-bandleden uit die qua niveau, leeftijd en interesse zo goed mogelijk bij elkaar passen. Dan ga je één keer in de vier weken onder leiding van een vaste bandcoach oefenen met jouw band. Op die manier leer je al vroeg waar het om gaat: samenspelen en natuurlijk heel veel lol maken. Deze bandles is die week in plaats van je instrument-les.

Lijkt je dit wel wat? Geef je dan op voor drumles. Als je al zeker weet dat je ook met de popschool mee wilt doen kun je dat aangeven op het formulier. Twijfel je nog of het bij je past? Wil je eerst zeker weten dat het klikt? Neem dan een proefles (één gratis les) of een opstap-cursus. Heb je vragen, twijfel je over iets? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de cursusadministratie van BplusC.

 

Instrumenten