Beginnersorkest Volwassenen

Een droom kan uitkomen!

Ben je ook zo enthousiast over muziek en (wellicht weer opnieuw) begonnen met het bespelen van een orkestinstrument? Voel je je nog echt een beginner, maar heb je langer dan één jaar les en zou je het leuk vinden om de opgedane ervaring verder uit te breiden en ervaring opdoen in het samenspel? Meld je dan aan voor het Beginnersorkest Voor Volwassen!

Dit orkest bestaat ongeveer drie jaar. Het is een kleine maar gedreven groep mensen die het heerlijk vindt om samen muziek te maken. We wagen ons met regelmaat aan de grote klassieke componisten, maar snuffelen ook aan muziek uit andere stijlperiodes zoals de renaissance en barok en af en toe ook een poparrangement. Samen met onze dirigent kiezen we de muziek uit die we gaan spelen en houden rekening met individuele wensen en spelniveau's.

Aan het eind van elke periode verzorgen we een gezellig optreden, waarbij een borrel achteraf niet mag ontbreken. We repeteren elke maandag van 20:00 - 21.30 uur in de kapelzaal van het gebouw van BplusC locatie Oude Vest in Leiden.

Kom, laat je verrassen, laat je verbazen, laat je vertederen door de schoonheid van muziek die we (ook als beginners) samen kunnen maken!

Ben je enthousiast of nog aan het twijfelen? Neem contact op of kom vrijblijvend een keer bij ons kijken en/of meedoen!

Voor meer info over het Beginnersorkest voor Volwassen:
Stijn Schmeddes (dirigent) S.Schmeddes@bplusc.nl 
Jan Lamberts, orkestlid jan.lamberts@planet.nl

Tot snel!

Meer weten over...