Muzikale Basisvorming (AMV)

Blokfluit Start

Blokfluit Start voor kinderen vanaf 5 jaar

In deze cursus leren de kinderen aan de hand van een lesmethode (kosten tussen de € 10 en € 25) op hun eigen blokfluit leuke liedjes fluiten, maar er is ook ruimte voor korte, zelfverzonnen stukjes. Samen leren, elkaar helpen, naar elkaar luisteren en met elkaar de taal van muziek leren kennen. Is dat iets voor jou? Schrijf je in voor een jaar blokfluitplezier. Na afloop van dit eerste blokfluitjaar is je kind inmiddels zo gevorderd, dat les in kleinere groepen of individuele les passend is.

Deze jaarcursus van 37 lessen is bedoeld voor kinderen vanaf 5 jaar die graag muziek willen leren maken met de blokfluit. In een kleine, gezellige groep van minimaal 2 en maximaal 8 kinderen leren zij samenspelen. De prijs is altijd hetzelfde, de lesduur is afhankelijk van het aantal kinderen: minimaal 30 min, maximaal 45 min.

Wil je kind blokfluit groepsles, maar ook algemene muziekvaardigheden leren en andere instrumenten uitproberen? Geef hem/haar dan ook op voor Muzikale Verkenning. De blokfluitlessen sluiten aan bij de liedjes uit de cursus Muzikale Verkenning en worden er, indien mogelijk, direct voor of achteraan gepland, zo dat je kind de lessen achter elkaar kan volgen. Je krijgt korting op de blokfluitgroep indien je kind ook de Muzikale Verkenning volgt.
informatie over cursussen algemene basisvorming, blokfluit start
zoek in alle cursussen