Muzikale Basisvorming (AMV)

Blokfluitgroep

voor kinderen vanaf groep 3

Deze cursus van 33 lessen is bedoeld voor kinderen vanaf groep 3 (uitsluitend voor beginners), die graag direct aan de slag willen met de blokfluit in een gezellige groep, van minimaal 4 en maximaal 7 kinderen.

Wil uw kind blokfluit-groepsles, maar ook algemene muziekvaardigheden leren en andere instrumenten uitproberen? Geef hem/haar dan ook op voor Muzikale Verkenning. De blokfluitlessen sluiten aan bij de liedjes uit de cursus Muzikale Verkenning, en worden er indien mogelijk direct vóór of na gepland, zodat uw kind de lessen achter elkaar kan volgen. U krijgt korting op de blokfluitgroep indien uw kind ook Muzikale Verkenning volgt.

De prijs van deze cursus (€ 195,-) is altijd hetzelfde, maar de lesduur is afhankelijk van het aantal kinderen (minimaal 20, maximaal 45 minuten). Bij de start van de cursus is dat bekend. Op deze manier is er altijd voldoende aandacht voor ieder kind. Na afloop van de cursus is uw kind inmiddels zo ver gevorderd dat les in kleinere groepen of individuele les passend is.