Muzikale Basisvorming (AMV)

Baby en peutermuziek

Baby’s (vanaf 4 maanden) beginnen hun muzikale basisvorming met bewegen, klappen, zingen en mooie geluidjes maken met belletjes aan de pols. Dit gebeurt op schoot bij mama of papa, die zelf ook gezellig meedoen. Hoe ouder de peuter wordt, hoe meer het repertoire wordt uitgebreid.

Kijk hier voor alle cursussen.

 

Samen met Ollie Olifant genieten u en uw (klein)kind van leuke liedjes, dansmuziek uit alle windstreken en diverse muziekinstrumenten. Er is volop ruimte om te experimenteren. U krijgt inspiratie en ideeën om thuis of onderweg samen te zingen, te klappen en te spelen. U leert bekende en onbekende liedjes en wordt begeleid op de gitaar. Er wordt gespeeld met 'hard en zacht', 'spelen/bewegen en stoppen', 'langzaam en snel' etc.

Samen muziek maken is niet alleen leuk, maar ook goed voor de sociale en emotionele ontwikkeling en de taal- en motorische ontwikkeling van het kind. Halverwege elke les kunt u koffie of thee kopen en is er gratis limonade.

De cursus bestaat uit 10 lessen, daarna kunt u meedoen met de volgende cursus 'Baby- en peutermuziek'. Het is ook mogelijk de cursus afzonderlijk te volgen. Drie keer per jaar start er een cursus met minimaal 6 en maximaal 10 kinderen. De groepen worden naar leeftijd ingedeeld.

Kinderen worden geboren met een natuurlijke gevoeligheid voor muziek. Onze cursus baby- en peutermuziek biedt de mogelijkheid om de in aanleg aanwezige mogelijkheden te ontwikkelen en bovenal veel muzikaal plezier te beleven!