MuziekschoolDe muziekafdeling van BplusC begeleidt kinderen van hun eerste klapspelletjes (in de baby-/peutercursus) tot zelfstandig spelende muzikanten op ieder niveau. Veel muziekamateurs beleven veel plezier aan het spelen of zingen in een orkest, koor, band, ensemble of in huiselijke kring. Daar voor is een goede beheersing van het instrument of de stem nodig en dat kan iedereen – met enige inzet – leren!

Naast deze lessen staat bij BplusC het samenspelen centraal: leren luisteren naar elkaar, de dirigent of medespelers volgen, leren repeteren: al deze vaardigheden komen aan bod in onze ensembles, band-/ensemble-coaching en cursussen. Voor meer informatie of advies, neem contact op met cursusadministratie@BplusC.nl

Muzikale basisvorming

Op zoek naar muziekles voor je kind? Kinderen van 0 tot 12 jaar kunnen bij ons terecht voor cursussen muzikale basisvorming, waarin ze spelenderwijs kennismaken met muziek. Koorscholing, speciaal gericht op zingen, behoort ook tot de mogelijkheden!

Een greep uit ons aanbod...

Zoekresultaten

Opstap- of opfriscursus

Voor alle instrumenten kunt u een opstap- of opfriscursus volgen. Dat zijn vijf lessen waarin u kennismaakt met een instrument, of uw vaardigheden ophaalt.

Meer informatie over...

Tarieven muziek

Instrumenten