Fotografie, computer en nieuwe mediaTegenwoordig lijkt fotograferen zo eenvoudig. Met wat trucs kunnen foto’s op een simpele manier digitaal worden bewerkt tot een redelijk resultaat. Maar echt deskundig en artistiek fotograferen is een heel ander verhaal! 

In de wereld van computer en nieuwe media zijn voortdurend veranderingen. Waar de een volledig up-to-date is en blijft, moet een ander nog kennismaken met de verschillende mogelijkheden die een computer, het internet en de social media bieden.

Een greep uit ons aanbod...

Zoekresultaten

Fotografie
Tegenwoordig lijkt fotograferen zo eenvoudig. Met wat trucs kunnen foto’s op een simpele manier digitaal worden bewerkt tot een redelijk resultaat. Maar echt deskundig en artistiek fotograferen is een heel ander verhaal. Als je een cursus fotografie bij BplusC volgt dan zul je het verschil merken. Wij bieden cursussen aan voor beginnende tot gevorderde amateurfotografen (basiscursus fotografie, fotografie voor beginners, fotografie gevorderden). Daarnaast zijn er nog speciale cursussen en workshops rond bepaalde thema’s en cursussen zoals portretfotografie vakantiefotografie, documentaire fotografie, timelaps fotografie. Je kunt ook deelnemen aan onze werkgroep fotografie.

Computer en nieuwe media
BplusC heeft een uitgebreid cursusaanbod voor mensen die kennis willen maken met verschillende mogelijkheden van de computer, denk hierbij aan werken met Word, Outlook of Excel maar ook Windows en het internet. Daarnaast zijn er verschillende workshops voor een enkel thema zoals Powerpoint of mappen ordenen of internetbankieren. Kijk hier voor alle cursussen

Digisterker; Werken met de e-overheid
Tijdens de cursus DigiSterker: Werken met de digitale overheid leer je hoe je een DigiD aanvraagt, waar je informatie vindt en hoe je zaken met de overheid regelt. In drie bijeenkomsten leer je door praktische oefeningen en persoonlijke begeleiding om zelf aan de slag te gaan binnen de digitale overheid. Deze cursus is gratis! 

Meer informatie over...