LuisterBieb: Ontdek een wereld aan mogelijkheden

In de online Bibliotheek vind je al onze e-books en cursussen. Wil je ook met één druk op de knop toegang tot onze luisterboeken? Installeer de gratis LuisterBieb-app op je tablet of smartphone.

Duik diep in een spannend verhaal terwijl je staat te koken. Amuseer je met een hoorspel in de file naar je werk. Of verdiep je in een college over het menselijk brein tijdens het hardlopen. Met de LuisterBieb heb je toegang tot een ruime keuze aan luisterboeken. Van literatuur tot talencursussen, van kinderboeken tot thrillers.

Geniet van luisterboeken. Altijd en overal


Luisterboeken op cd

Luisterboeken op cd worden door steeds meer mensen ontdekt als ideale manier om te ontspannen en toch te lezen. De ene persoon wil graag de reistijd aangenaam doorbrengen in auto of trein, de ander luistert graag tijdens sporten of in bed. Veel mensen vinden luisteren een toegevoegde waarde en weten de stem te waarderen. Er zijn kinderboeken op cd, maar ook romans en informatieve boeken.

Luisterboeken zijn ook handig voor dyslectische lezers. Zij kunnen het boek lezen terwijl ze naar de cd luisteren. Of eerst luisteren en daarna lezen. Natuurlijk is het luisterboek ook voor blinden en slechtzienden ideaal. De collectie luisterboeken vindt u in de BplusC locaties Nieuwstraat en Leiderdorp.

Lezen en literatuur

Meer over...