E-books

Luisterboeken

LuisterBieb: Ontdek een wereld aan mogelijkheden

Duik diep in een spannend verhaal terwijl je staat te koken. Amuseer je met een hoorspel in de file naar je werk. Of verdiep je in een college over het menselijk brein tijdens het hardlopen. Met de LuisterBieb heb je toegang tot een ruime keuze aan luisterboeken. Van literatuur tot talencursussen, van kinderboeken tot thrillers.

De LuisterBieb is de app voor Luisterboeken van de Bibliotheek. Met honderden luisterboeken in vele genres, zowel voor studie als ontspanning. De luisterboeken zijn altijd en overal offline te beluisteren. Er is een speciale selectie 'Luisteren voor je Lijst' voor school. De luisterboeken zijn vrij toegankelijk voor Bibliotheekleden, voor niet-leden is er een beperkter aanbod beschikbaar.

Handleiding LuisterBieb 

Luisterboeken op cd

Luisterboeken op cd worden door steeds meer mensen ontdekt als ideale manier om te ontspannen en toch te lezen. De ene persoon wil graag de reistijd aangenaam doorbrengen in auto of trein, de ander luistert graag tijdens sporten of in bed. Veel mensen vinden luisteren een toegevoegde waarde en weten de stem te waarderen. Er zijn kinderboeken op cd, maar ook romans en informatieve boeken.

Luisterboeken zijn ook handig voor dyslectische lezers. Zij kunnen het boek lezen terwijl ze naar de cd luisteren. Of eerst luisteren en daarna lezen. Natuurlijk is het luisterboek ook voor blinden en slechtzienden ideaal. De collectie luisterboeken vindt u in de BplusC locaties Nieuwstraat en Leiderdorp.

Aandacht voor

LuisterBieb.nl
LuisterBieb App in App Store
LuisterBieb App in Play Store