Superboek

Lezen is leuk. Maar voor kinderen met een leesbeperking is lezen vooral moeilijk. Superboek helpt je daarbij! Bij Superboek vind je de meest actuele titels in gesproken vorm, in braille of Jumboletter voor alle leeftijden.

Heb je een leesbeperking en ben je onder de 18 jaar?
Word dan nu gratis lid van Passend Lezen! Je krijgt dan onbeperkt toegang tot Superboek. Kinderen tot 12 jaar kunnen zich door hun ouders laten inschrijven. Vanaf 12 jaar mag je jezelf inschrijven.

 

0 tot 6 jaar
Leuke en lieve verhalen voor de kleintjes! Ga op avontuur met Jip en Janneke of ontdek alle bekende sprookjes! Korte en iets langere verhalen voor de allerjongsten. Van Meester Max tot aan 3 ei is een paasei.

Naar de collectie 0 tot 6 jaar

6 tot 9 jaar
Is Mees Kees jouw favoriete meester? Of ben je zo gek op voetbal dat jij alleen maar over Koen Kampioen wilt lezen? Dat kan! Lees hier de allerleukste kinderboeken voor jou! Van Dolfje tot aan Superjuffie.

Naar de collectie 6 tot 9 jaar

 

9 tot 12 jaar
Op avontuur met De Grijze Jager? Wegdromen bij Dagboek van een muts? Hier vind je de tofste boeken, van De waanzinnige boomhut tot Dummy de Mummie. Maar ook boeken voor werkstukken en spreekbeurten.

Naar de collectie 9 tot 12 jaar

 

Gratis game: Kees Komma
Kees Komma en de boekenbende is een leuke gratis game die spelenderwijs lezen en luisteren combineert en zo een eerste kennismaking biedt met gesproken boeken. De game kan worden gespeeld op elke computer met een internetverbinding. Ook is de game beschikbaar als app voor tablets (zowel iOS als Android).

Speel nu Kees Komma!

Lezen en voorlezen