Centrum voor Amateurkunst

Zangproject Misa Criolla

27 augustus – 2 september 2016

Creoolse Mis
Het bekendste werk van de Argentijnse componist Ariel Ramírez, de MISA CRIOLLA, werd gecomponeerd in 1964. Het is een mis met Argentijnse ritmes en instrumenten uit het Andesgebergte. In deze Creoolse mis zit niet alleen volkstaal, maar ook volksmuziek.

Doe je mee?

Scratchweek rondom de MISA CRIOLLA van Ariel Ramirez is een project waarin geoefende amateurzangers dit prachtige muziekstuk instuderen en uitvoeren, onder leiding van koordirigent Anne-Marie Blink en een pianist. Tapes met ingezongen partijen geven iedereen de mogelijkheid het stuk vooraf zelf te studeren, zodat er tijdens de week ruimte is om meer koorwerk te zingen en voor de liefhebbers een solostuk te zingen. Aan het einde van deze week vindt er een concert plaats in een van de kerken van Soest, op 2 september.

De week staat onder leiding van Anne-Marie Blink, zangeres, stemcoach en koordirigent met ervaring als (inter)nationaal workshopleider. Zingen met hart en ziel is haar levensmotto, zie www.AndereKlank.nl.

We verblijven op Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon in Noord-Brabant, van 27 augustus tot 2 september 2016, waar we beschikken over een grote boerderij met meerdere woonruimtes die we gebruiken voor logeren en zingen.

Het arrangement bestaat uit zeven dagen zangproject en zes overnachtingen op basis van volpension. Exclusief: drankjes en 1 diner. 
Kosten per persoon: arrangement obv. 2-p.kamer 550,- / 3-p.kamer 450,- / 1-p.kamer 700,-.

Informatie en boekingIneke.v.Staaveren@gmail.com of 06 5511 8508.