Centrum voor Amateurkunst

Deelnemers gezocht voor het Shaffy Podium
Hommage aan zijn Leidse jaren

Ramses Shaffy woonde van zijn zesde tot zijn achttiende levensjaar in Leiden aan het Terweepark. Over deze jaren zei hij later: “Hier lag de schoonheid en de basis voor mijn leven.” Hier lag het fundament voor zijn enorme talent.

Als hommage aan zijn Leidse jaren organiseert het Centrum voor Amateurkunst Leiden in samenwerking met omwonenden van het Terweepark op zaterdagavond 9 september een speciaal Open Podium: het Shaffy Podium. Een bonte avond met optredens, unieke herinneringen als origineel eerbetoon aan het rijke oeuvre van Ramses Shaffy.

Meedoen?
Iedereen die een hommage wil brengen aan de Leidse jaren van Ramses Shaffy is kandidaat voor een plek op dit bijzondere Open Podium. Heb je een mooie herinnering aan of leuke anekdote over de zanger? Heb je hem bijvoorbeeld als kind gekend,  is een ontmoeting je altijd bijgebleven? Deel jouw verhaal op het Shaffy Podium. Het mag ook een act zijn in de geest van Shaffy, alleen of met je koor, band, toneel- of dansgroep.
Meld je aan vóór vrijdag 21 juli via amateurkunst@BplusC.nl.

Het evenement vindt plaats in de Theaterzaal van BplusC locatie Het Leidse Volkshuis aan de Apothekersdijk. Eén deelnemer staat al vast: singer-songwriter Damiaan van Noort gaat ‘Sneeuw voor Wendela’ spelen en zingen. Dit lied componeerde Shaffy voor zijn Leidse jeugdliefde Wendela.

Shaffy Podium
zaterdag 9 september 2017
Theaterzaal BplusC locatie Het Leidse Volkshuis, Apothekersdijk 33a, Leiden
Aanvang: 20.00 uur
Deelnemers aanmelden vóór vrijdag 21 juli via amateurkunst@BplusC.nl