Lunchconcert

Lunchconcert 8 november: Eleni Kordi en Myrto Tzelisi

Op dinsdag 8 november geven  klarinettiste Eleni Kordi en  pianiste Myrto Tzelisi een lunchconcert in de BplusC-Theaterzaal aan de Apothekersdijk 33 in Leiden.

Zij zullen werken van Debussy (Première Rhapsodie) en Mozart (Klarinetconcert K.V. 622) uitvoeren. Het concert begint om 12.45 uur. Voor het kopen van toegangskaarten van zes euro, kan men op 8 november vanaf 12.15 uur terecht aan de kassa van de zaal. Koffie of thee, voorafgaand aan het concert, zijn bij de toegangsprijs inbegrepen.

Eleni Kordi, geboren in Athene, studeerde klarinet en muziek-wetenschappen aan de universiteit van Macedonië. Zij sloot haar studie cum laude af waarna zij als klarinettiste werkte in verschillende orkesten en kamermuziek-ensembles. Zij woont tegenwoordig in Rotterdam waar zij als klarinet-docente werkzaam is.

Ook pianiste Myrto Tzelisi (geboren op Kreta) sloot haar muziekstudie aan het Attiko-conservatorium cum laude af. Later behaalde zij het master-diploma aan het conservatorium van Utrecht. Aan de universiteit van Athene studeerde Myrto Tzelisi natuurkunde.

 

Terug naar het overzicht