Gezond eten is een hype. Maar wat is gezond eten? En bestaat gezond eten ├╝berhaupt?

Voedselhypes: feiten en fictie

30 april 2017  - 30 april 2017

Speltbrood, superfood, dieet zonder zuivel, suiker of gluten, vegetariër of flexitariër, chiazaad of gemberthee. Wetenschappers, bloggers en BN’ers geven graag hun visie op wat je het beste kunt eten. Gezond eten is een hype. Eten reflecteert ook steeds meer wie je bent.
Maar wat is gezond eten? En bestaat gezond eten überhaupt? Leven we gezond voor een betere wereld of puur voor ons eigen welzijn.
Met verschillende deskundigen, onder wie Everdien van der Leek (diëtist en gezondheidswetenschapper), gaan wij hierover in gesprek onder leiding van presentatrice Mieke Spaans (communicatiestrateeg Jongeren Op Gezond Gewicht).
Uiteraard mét verrassende gezonde borrelhapjes van Bugalicious.

datum: zondag 30 april
locatie: locatie Nieuwstraat
tijd: 15:00-16:00 uur
toegang: gratis