Heb je minimaal 1 jaar les en wil je weten hoe het is om in een orkest te spelen? Doe mee met onze open repetitie!

Open repetitie Kinderorkest JSR

10 maart 2018  - 10 maart 2018

In het Kinderorkest spelen kinderen van 8 tot en met 12 jaar die minstens een jaar les hebben op een orkestinstrument. De kinderen leren in het orkest om naar elkaar te luisteren en aanwijzingen van de dirigent op te volgen. Daarnaast maken ze kennis met heel veel verschillende soorten muziek. Maar vooral merken ze hoe leuk het is om samen met andere kinderen muziek te maken.

Tijdens de openbare repetitie krijgen toehoorders een kijkje in de keuken van het Kinderorkest. Je mag komen luisteren, maar als je het leuk vindt om mee te spelen, dan kan dat ook. Stuur dan voor 1 maart een mailtje naar dirigent Bram Soentjens via jarig@BplusC.nl. Als je alleen wilt komen luisteren, dan kom je gewoon gezellig langs!

dag: zaterdag 10 maart
tijd: 13.15-13.45 uur
locatie: Bibliotheek Nieuwstraat
toegang: gratis
aanmelden via jarig@BplusC.nl (als je mee wilt spelen)

BplusC is jarig!
In 2018 bestaat BplusC tien jaar. Dit jubileum vieren we met een tiendaags festival voor alle inwoners van Leiden en omstreken onder de titel BplusC is jarig! Van 1 tot en met 10 maart kan iedereen deelnemen aan verschillende (gratis) activiteiten. Kijk voor het hele programma op www.BplusC.nl/jarig. Vragen? Mail naar jarig@BplusC.nl.