Open dag met muziek en dans optredens, workshops, kunstmarkt, kinderatelier, speurtocht, kunstmarkt, exposities en de prijsuitreiking van onze Minecraft challenge!

Open dag

13 mei 2017  - 13 mei 2017

Kom zaterdag 13 mei tussen 12.00 en 16.00 uur naar onze Open Dag in locatie Nieuwstraat én in en om de Hooglandse Kerk. Probeer instrumenten uit, krijg informatie over cursussen en doe mee aan verschillende activiteiten. Geniet van optredens door leerlingen van onze muziek- en dansafdeling op een spectaculair buitenpodium bij de Hooglandse Kerk. 

Benieuwd welk instrument het beste bij je past? Kom naar locatie Nieuwstraat en probeer allerlei instrumenten uit. Van viool tot keyboard van elektrisch gitaar tot trompet. Doe om 12.40 uur mee aan een workshop kleuterdans of om 12.50 uur aan een workshop ukelele. Vanaf 13.00 uur zijn er diverse muziekoptredens in de bibliotheek.

Meer weten over onze afdeling beeldende kunst? Kom dan vanaf 12.00 uur naar de Hooglandse Kerk. Onze docenten en cursisten staan voor je klaar met o.a. een kunstmarkt, exposities en diverse demonstraties.

  • ​Demonstratie Model tekenen
    docenten Erni kwast, Cora Beijersbergen van Henegouwen
  • Demonstratie Keramiek en pottenbakken
    docenten Gertrude Krayenbosch, Elly van Leeuwen, Carola Puist
  • Demonstratie zwarte was methode
    docent Hannie Blom- van der Vliet

Houd deze site en Facebook in de gaten voor actuele informatie en het volledige programma!