Celliste Sophie Ehling en pianist Hans Spruit

Lunchconcert

22 november 2018  - 22 november 2018

Het lunchconcert op donderdag 22 november wordt uitgevoerd door de celliste Sophie Ehling en de pianist Hans Spruit. Op het programma staan de Sonate voor cello en piano opus 119 van Sergei Prokovieff en de Sonate voor piano en cello opus 38 van Johannes Brahms.

Na een studie aan het Artez Conservatorium in Zwolle en daarna bij Herre-Jan Stegenga aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam behaalde Sophie Ehling cum laude het bachelor-diploma. Als celliste speelde zij in diverse orkesten. Daarnaast was en is zij actief in verschillende kamermuziek-ensembles.

Dit lunchconcert geeft zij samen met de pianist Hans Spruit die vele zeer gewaardeerde concerten in en buiten Nederland op zijn naam heeft staan. Hij werd aan het Amsterdams Conservatorium opgeleid door niemand minder dan Jan Wijn. Daarnaast specialiseerde hij zich onder leiding van o.m. Dmitri Ferschtmann in de uitvoering van kamermuziek. Naast zijn activiteiten als uitvoerend pianist is Hans Spruit werkzaam aan het Codarts Conservatorium te Rotterdam.

datum: donderdag 22 november
tijd: 12.45 - 13.30 uur
locatie: Oude Vest 45, Leiden (ingang Hazewindsteeg)
toegang: € 6,00, incl. kopje koffie, thee en garderobe
Kaarten verkrijgbaar vanaf 12.00 uur